De Geschiedenis van Kapsalon AUDRY

Deze begint bij Elly Geraets. Zij is tevens de medewerker met de meeste ervaring. Op 14 jarige leeftijd is ze gestart in het kappersvak en heeft daarna bij verschillende salons gewerkt. Op 32 jarige leeftijd was ze klaar voor de volgende stap namelijk een eigen salon.

 

Kapsalon AUDRY is in de afgelopen 27 jaar uitgegroeid tot de kapsalon met meer persoonlijke verzorging dan alleen het knippen van haar.

 

Samen zijn we een team dat streeft naar perfectie en het vak iedere dag met passie uitvoert.

 

Wij wonen regelmatig shows bij en gaan naar trainingen om de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging te volgen.Of het nu gaat om uw haren, make-up of nagelverzorging; bij ons bent u in goede handen! Overige teamleden;

Christianne Habets is in 1992 bij Kapsalon AUDRY komen werken. Ze heeft in deze jaren veel ervaring opgedaan en is uitgegroeid tot een zelfstandige en creatieve kapster.

Malou Gloaguen
is in 2007 het team komen versterken. Zij is de jongste van het stel en zorgde al snel voor nieuwe impulsen. Één van die impulsen is de Make-up lijn van “Make-Up Studio” die ze heeft geïntroduceerd.

Monique Mulder is onze nieuwste medewerker. Zij is de afgelopen 5 jaar werkzaam geweest in een salon in de provincie Noord-Brabant.